Dragør Info

Sildens Dag 2015

Sildens Dag 2015 afholdes lørdag den 29. august 2015 fra kl. 11.00-18.00 på Beddingpladsen i Den gamle Havn i Dragør.
Borgmester Eik Dahl Bidstrup holder årets åbningstale kl. 11:30
I teltet, hvor der er fri entre og underholdning, vil du som sædvanligt kunne købe Sildetallerken med tre slags lækre sild, brød og smør/fedt, Luksus Laksetallerken med  brød og smør til, Nystegte fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade til,  Sandwich med Krabbesalat samt iskold fadøl og en akvavit til at sætte prikken over i’et.
Er du mere til et glas vin vil det selvfølgelig også være muligt.
Underholdning: Kan du huske The Monkeys, Roy Orbison, Johnny Cash, Beach Boys, Credence Clearwater Revival, Stewie Wonder og The Beatles, og bliver du revet med når 3-stemmig vokalsang blander sig med guitar, piano og bas på en forårsdag, så vil Trioen Eviggrøns få dit humør til at stige, for de står igen i år for musikken i teltet hele dagen
Se mere på www.sildensdag.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *