Dragør Info

Julekalender i Dragør

Jul i Dragør
Dragør er kulisse for DRs nye julekalender ‘Tidsrejsen’. Du kan opleve julestemningen i Dragør hver weekend i december (fra lørdag den 29/11), hvor der er julemarked på torvet Badstuevælen samt en række arrangementer på byens museer, bibliotek med mere.
Tidsrejsen – Julekalender på DR anno 2014
’Tidsrejsen’ er en dramaserie for hele familien, hvor ’Tilbage til fremtiden’ møder den romantiske komedie. Der er i højere grad tale om en tv-serie, der foregår i julen end en julekalender i traditionel forstand. I serien bliver julen taget alvorlig som familiehøjtid uden, at den bliver taget højtideligt.
Du kan se billeder fra julekalenderen og læse mere om ‘Tidsrejsen’ på Danmarks Radios hjemmeside
Læs mere om julemarked og de øvrige arrangementer på Facebooksiden Jul I Dragør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *