Dragør Info

Stafet for Livet den 28. og 29. maj.

Kom og vær med igen i den hyggelige, sjove og rørende 24 timers Stafet, som er en hyldest til livet og samtidig en indsamling til at bekæmpe kræft-sygdomme.
stafet for livet - balloner
Stafet for Livet er en begivenhed, hvor Dragør-borgere i hold skiftes til at gå hele døgnet – enten på en 500 m eller 1000 m lang strækning – for at vise, at kræft ikke hviler, men er noget, man kæmper mod hele døgnet.
Stafetten skaber et stærkt fællesskab og netværk mellem fighterne, pårørende og de, der bare gerne vil være med for at støtte op.
stafet for livet - logo
I kan danne et hold på jeres arbejdsplads, i jeres grundejerforening, i den forening eller klub I er medlem af eller i kan samle jeres familie og venner.
Der vil også være åbne hold, for de, som ikke tilmelder sig via et hold.
Hvis man tilmelder sig som hold, skal man vælge en holdkaptajn, som kan oprette holdet på www.stafetforlivet.dk (find Dragørstafetten) og efterfølgende kan holddeltagerne melde sig til. Det koster kun 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn.
Underholdning hele døgnet rundt
I løbet af Stafetten er der mulighed for at købe mad og drikkevarer – også om natten. Og der er underholdning og foredrag – også i alle 24 timer.
Fighterne starter og lukker Stafetten som en hyldest til deres kamp mod kræften.
Vi er en masse frivillige, der er i gang med at planlægge Stafetten. Har du lyst til at give en hånd og blive en del af fællesskabet, så skriv til formand Ann Madsen via mail: ann.madsen60@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *